Телевизия

   

Цифровата телевизия гарантира най-високото възможно качество на изображението. За това кабелен телеком ДЕЛТА  първи в гр.Русе през 2005г. започна транслиране на тв програми  в цифров вид по международно утвърдения стандарт DVB-C. Освен високото качество на изображението, цифровата телевизия дава възможност и за пренос до абоната на много голям брой тв и радио програми. Това обстоятелство гарантира голямо разнообразие от български и чуждестранни канали, предаващи новини, спорт, филми, научно-популярни предавания, музика, детски предавания канали и много други.

Цифровият сигнал се приема при абоната посредством цифров приемник, който Делта предоставя безплатно за ползване за времето на абонамента. Цифровият приемник се свързва с вашия телевизор чрез съответен видео кабел – SCART, HDMI или композитен кабел (чинч). Ако вашият телевизор има вграден цифров приемник той може да приема цифровите тв и радио програми директно, без нуждата от допълнителен външен приемник. В този случай се ползва дистанционното управление само на телевизора, което е удобно за клиента. Всички съвременни телевизори с вграден цифров приемник по стандарта DVB-C HD могат да приемат и програмите с висока резолюция, които Кабелен телеком ДЕЛТА транслира за своите клиенти. Предлагаме вече тв програми по най-новия телевизионен стандарт 4K-UHDTV. Абонатите, които разполагат с 4K  тв приемници, могат да гледат безплатно тези програми.

За да бъде удовлетворени напълно от нас, ще получите освен безплатно оборудване за срока на договора и безплатна инсталация, поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата през цялата година, съчетани с професионалните умения на техническия ни екип.

 

Получавате още:

  • Липса на скрити условия;
  • Липса на допълнителни такси за втори, трети и т.н. телевизор;
  • (EPG) справочник за програмата на тв каналите, които гледате  за деня и седмицата;
  • Автоматично подреждане на тв каналите в зададен от оператора ред, валидно за всички модели телевизори с вграден цифров приемник;
  • Гарантирано качество на сигнала;

Възползвайте се от цифровата ни телевизия и комбинираните пакети, които ще удовлетворят и най-капризния зрителски вкус. Използвайки пакетни услуги, ще получите по-изгодни цени за телевизия и по-високи скорости за интернет достъп!