Пакетни услуги

Аналогова и Цифрова ТВ + Интернет

26лв
месечно
  • 30 Mbps неограничена скорост
  • 100 Mbps за клиенти, живеещи в новоприсъединените блокове към оптичната мрежа
  • Аналогова и цифрова телевизия

Често задавани въпроси (FAQ)

Цифрова телевизия

Цифровата телевизия гарантира най-високото възможно качество на изображението. За това кабелен телеком ДЕЛТА  първи в гр.Русе през 2005г. започна транслиране на тв програми  в цифров вид по международно утвърдениа стандарт DVB-C. Освен високото качество на изображението, цифровата телевизия дава възможност и за пренос до абоната на много голям брой тв и радио програми. Това обстоятелство гарантира голямо разнообразие от български и чуждестранни канали, предаващи новини, спорт, филми, научно-популярни предавания, музика, детски предавания канали и много други.

Цифровият сигнал се приема при абоната посредством цифров приемник, който Делта предоставя безплатно за ползване за времето на абонамента. Цифровият приемник се свързва с вашия телевизор чрез съответен видеокабел - SCART, HDMI или композитен кабел (чинч).  Ако вашият телевизор има вграден цифров приемник той може да приема цифровите тв и радио програми директно, без нуждата от допълнителен външен приемник. В този случай се ползва дистанционното управление само на телевизора, което е удобно за клиента. Всички съвременни телевизори с вграден цифров приемник по стандарта DVB-C HD могат да приемат и програмите с висока резолюция, които Кабелен телеком ДЕЛТА транслира за своите клиенти.  Предлагаме вече тв програми по най-новия телевизионен стандарт 4K-UHDTV. Абонатите, които разполагат с 4K  тв приемници, могат да гледат безплатно тези програми.

За да бъде удоволствието пълно, от нас ще получите освен безплатно оборудване за срока на договора и безплатна инсталация, поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата през цялата година, съчетани с професионалните умения на техническия ни екип.
Пакетна услуга?

Възползвайте се от цифровата ни телевизия и комбинираните пакети, които ще удовлетворят и най-капризния зрителски вкус. Използвайки пакетни услуги, ще получите по-изгодни цени за телевизия и по-високи скорости за интернет достъп!

Най-голямото ни предимство?

Всеки, който в дома си гледа кабелна / или сателитна / телевизия, получава достъп до Интернет  и има телефон, ги получава чрез кабели. В общия случай те са  три различни и влизат в дома ви от три различни места. Телефонният и коаксиалният през коридора а кабела за интернет от  ЛАН мрежата  най-вероятно влиза през пробитата дограма на прозореца ви, висейки от покрива а това е сварзано с рискове от мълнии и стичаща се по кабела вода при валежи. 

В нашия телеком ДЕЛТА всички сигнали се движат в един кабел-коаксиален! Той вече е прекаран във всеки коридор и всеки апартамент и не са необходими нови строителни работи при включване или преместване на  абонати.  А в момента тече оптимизация на мрежата и вече стотици блокове са присъединени към оптичната ни мрежа.

PON?

Kабелен телеком Делта завършва внедряването на най-новата в света технология за интернет достъп PON /пасивна  оптична мрежа/ гарантираща свързаност със скорост до  1 Gbps на всеки абонат. Този тип оптична свързаност гарантира изключително висока висока надеждност и безпрецедентна скорост  благодарение на директната връзка между главната станция и краения потребител посредством само оптичен кабел без никакви междинни устройства /усилватели, суичове и др./